Copenhagen Souvenir / Copenhagen Info, Hovedbanegården

Har du ikke lige nået at købe en souvenir til dem, der venter på dig derhjemme? Så fortvivl ej, du kan nå det endnu. Hos Copenhagen Souvenir er det vigtigt for os at være til stede, hvor der er behov for os. Vores Copenhagen Souvenir butikker er derfor strategisk beliggende rundt omkring i København. Hos vores Copenhagen Souvenir butik på Hovedbanegården kan du nå at få en gave eller et minde fra turen med hjem i sidste øjeblik.

Hos vores Copenhagen Souvenir butik på Hovedbanegården kan du også få en tilstrækkelig turistinformation, hvis du stadig har en tur at se frem til. Kom ind og få et bykort over København og bliv informeret om, hvad du skal stræbe efter at opleve, mens du på besøg. 

Uanset om dine oplevelser i København skal mindes med klassiske souvenirs som køleskabsmagneter, glasbrikker eller et shotglas, eller om dine oplevelser skal mindes med originalt dansk design, har vi samlet et sortiment, der sørger for, at du ikke kommer tomhændet hjem.

I vores souvenirbutik på Hovedbanegården kan du købe alle de klassiske souvenirs som Den Lille Havfrue souvenir eller en H.C. Andersen figur, ligesom du kan købe en lang række dansk design gaver fra eksempelvis Kay Bojesen. Du kan for eksempel købe en Kay Bojesen garder, der er et ægte symbol på Danmark, eller du kan forkæle dig selv eller en af dine kære med den populære Kay Bojesen abe.

Fra Københavns Hovedbanegård bliver det ikke nemmere at komme rundt København. Uanset om første trin er at finde dit hotel, eller om du bare skal direkte ud og opleve byen, kan du finde toge og busser i alle retninger. Lad vores medarbejdere i informationen hjælpe dig med at komme godt i gang med din ferie i København.

Copenhagen Souvenir - Copenhagen Info, Hovedbanegaarden