Copenhagen Souvenir, Frederiksberggade 17

På Frederiksberggade 17, lige i begyndelsen eller slutningen af din tur på Strøget, finder du en  af vores Copenhagen Souvenir butikker i København. Strøget ligger i hjertet af København og er et must-see for alle turister såvel som integrerede københavnere. Strøget begynder (eller slutter) ved Rådhuspladsen og ned ad Frederiksberggade. Ved Rådhuspladsen kan du selvfølgelig opleve Københavns Rådhus, men du kan også se den berømte H.C. Andersen statue, ligesom du kan komme tættere på digteren i H.C. Andersen Eventyrhuset.

Uanset om du har besøgt H.C. Andersen Eventyrhuset, har været en tur i Tivoli eller bare skal en tur ned og se Strøget, er det altså oplagt at besøge vores souvenirbutik i Frederiksberggade.

I vores Copenhagen Souvenir butik på Frederiksberggade 17 kan du finde et stort udvalg af klassiske danske souvenirs. Uanset om du leder efter den obligatoriske Den Lille Havfrue souvenir, en H.C Andersen figur eller en original dansk design gave, kan du finde det hos Copenhagen Souvenir. Vi har selvfølgelig et bredt udvalg af alle de klassiske souvenirs som køleskabsmagneter, glasbrikker, oplukkere og shotglas. Derudover har vi også et stort udvalg af dansk design gaver fra brands som Kay Bojesen, Normann Copenhagen og mange flere.

Køb produkter fra Kay Bojesen, Hoptimist, Normann Copenhagen og en lang række andre dansk design gaver hos Copenhagen Souvenirs. Vi anbefaler den originale Kay Bojesen garder med flag, som i den grad symboliserer den danske ånd. Du kan også købe den omtalte Kay Bojesen abe til dig selv eller som en dansk design gave til en, der fortjener det.

Du kan komme til vores Copenhagen Souvenir butik på Frederiksberggade 17 med tog til Københavns Hovedbanegård eller Vesterport st., hvorfra det tager det ca. 10 minutter at gå. Der kører også hyppigt busser til Rådhuspladsen. Du kan for eksempel tage bus 5C, der kører med få minutters mellemrum og har rute i centrum af København.

Copenhagen Souvenir, Frederiksberggade 17, Stroeget