Copenhagen Souvenir, Frederiksberggade 23 (Strøget)

Hos Copenhagen Souvenir er det vigtigt for os at være tilgængelige og være beliggende de rigtige steder. 4 af vores i alt 8 butikker er derfor beliggende på Strøget, da det skal være muligt at finde en souvenirbutik i centrum af København uden at skulle gå flere kilometer. Du kan derfor finde en Copenhagen Souvenir butik på Frederiksberggade 23, tæt på Rådhuspladsen og omgivet af alverdens shoppingmuligheder.

Måske kommer du fra en rundvisning på Rådhuset eller et besøg i H.C. Andersens eventyrhus ved Rådhuspladsen. Måske er du på vej ned til dejlige Nyhavn, og så kan du lige så godt få set obligatoriske Strøget på vejen. Hos Copenhagen Souvenir har vi samlet et sortiment af danske souvenirs, der skal minde dig om dine oplevelser i København.

Hvad end din tur skal mindes med klassiske souvenirs som køleskabsmagneter, glasbrikker, shotglas eller en nøglering, eller om du vil mindes dine oplevelser med klassisk dansk design, har vi samlet et sortiment, der sørger for, at du ikke kommer tomhændet hjem.

I vores souvenirbutik på Frederiksberggade 23 kan du købe obligatoriske souvenirs som Den Lille Havfrue souvenir, ligesom du kan købe dansk design gaver fra eksempelvis Kay Bojesen. Du kan blandt andet købe en Kay Bojesen garder, der er et ægte symbol på Danmark, eller du kan forkæle dig selv eller en af dine kære med den populære Kay Bojesen abe.

Du kan komme til vores Copenhagen Souvenir butik på Frederiksberggade 23 med tog til Københavns Hovedbanegård, Vesterport st. eller Nørreport st., hvorfra det tager det ca. 15 minutter at gå. Der kører også hyppigt busser til Rådhuspladsen. Du kan for eksempel tage bus 5C, der kører med få minutters mellemrum og har rute i centrum af København.

Copenhagen Souvenir, Frederiksberggade 23, Stroeget