Copenhagen Souvenir, Højbro Plads

Lige i hjertet af København kan du finde vores største souvenirbutik på Højbro Plads. Højbro Plads har fået navn efter Højbro, der forbinder Højbro Plads med Slotsholmen. Højbro Plads ligger altså lige midt imellem de danske kanaler og Storkespringvandet. Storkespringvandet er en af de største danske seværdigheder med en skøn historie. Her på Amagertorv kan du opleve det eksklusive stormagasin Illum og en masse dejlige caféer og restauranter, der er på toppen af listen blandt favoritterne hos de danske caféelskere.

Er du på vej en tur ned ad Strøget, eller har du netop været på en guidet kanalrundfart, er det altså oplagt at besøge Copenhagen Souvenir på Højbro Plads.

I vores Copenhagen Souvenir butik på Højbro kan du finde et stort udvalg af skandinaviske og danske souvenirs. Uanset om du leder efter den obligatoriske Den Lille Havfrue souvenir eller en dansk design gave fra Kay Bojesen, kan du finde et stort udvalg hos Copenhagen Souvenir. Vi har alle de klassiske souvenirs som Danmark t-shirts, køleskabsmagneter, nøgleringe, glasbrikker, oplukkere og shotglas. Derudover har vi også et stort udvalg af dansk design gaver.

Hos Copenhagen Souvenir på Højbro Plads kan du finde produkter fra Kay Bojesen, Hoptimist, Normann Copenhagen og en lang række andre dansk design gaver. Køb for eksempel en Kay Bojesen garder med gevær eller det danske flag, som i den grad symboliserer Danmark. Vi har naturligvis også den populære Kay Bojesen abe til dig selv eller som en dansk design gave til en, du holder af.

Du kan komme til vores Copenhagen Souvenir butik på Højbro Plads med metroen til Kongens Nytorv st. eller Nørreport st., hvorfra det tager det ca. 10 minutter at gå. Der kører også hyppigt busser til Christiansborg, der ligger lige ved siden af. Du kan for eksempel tage bus 9A, der har rute i centrum af København.

Copenhagen Souvenir Hoejbro Plads