Copenhagen Souvenir, Københavns Lufthavn

Har du ikke lige haft tid til at købe en souvenir med hjem til en af dine kære, og er allerede på vej hjem i lufthavnen, så er det endnu ikke for sent. Hos Copenhagen Souvenir er det vigtigt for os, at vi er til stede, hvor vores kunder har brug for os. Vores 8 souvenirbutikker er derfor strategisk og centralt beliggende rundt omkring i København, sådan at vores produkter er til rådighed ved de bedste øjeblikke på turen. Derfor har vi placeret en af vores 8 butikker i lufthavnen, så du stadig kan nå at købe en souvenir eller en dansk design gave med hjem, hvis du ikke har haft tid til det på turen.

Uanset om din souvenir skal bruges til at minde dig om din tur, eller om den skal bruges til gave til en derhjemme, er det vores vigtigste opgave at sørge for, at du ikke kommer tomhændet hjem. Derfor har vi samlet et bredt sortiment af klassiske souvenirs såvel som dansk design gaver fra anerkendte danske brands.

Vi har selvfølgelig en lang række af de obligatoriske souvenirs som shotglas, glasbrikker, nøgleringe og Den Lille Havfrue Souvenir. Er du mere til originalt dansk design, har vi også et stort produktsortiment fra brands som Kay Bojesen, Normann Copenhagen og mange flere. Du har for eksempel mulighed for at købe en Kay Bojesen garder med flag eller gevær, der i den grad symboliserer Danmark, eller du kan købe dit eget eksemplar af den populære Kay Bojesen abe til dig selv eller en, du holder af.

Copenhagen Souvenir, Koebenhavns Lufthavn, Lufthavnsboulevarden 6