Copenhagen Souvenir, Langelinie

Langelinie er en havn i København, der strækker sig knap 2 kilometer fra Nordre Toldbod til et lille fyrhus for enden af kajen. Langelinie er en stor turistattraktion og besøges flittigt af både udenlandske og indenlandske turister såvel som integrerede københavnere. Ved Langelinie finder du turistattraktionen, Gefionspringvandet og ikke mindst Den Lille Havfrue.

Hos Copenhagen Souvenir gør vi det muligt for dig at mindes de store øjeblikke på din tur eller rejse til København. Vi har valgt at placere en af vores 8 Copenhagen Souvenir butikker på Langelinie. Det er altså oplagt for dig at besøge vores souvenirbutik på Langelinie, som du oplever den smukke havn og Den Lille Havfrue.

I vores Copenhagen Souvenir butik på Langelinie kan du finde et stort udvalg af klassiske danske souvenirs. Uanset om du vil mindes din tur med den obligatoriske Den Lille Havfrue souvenir, en Holger Danske figur eller en original dansk design gave fra et velkendt brand, kan du finde det i vores souvenirbutik på Langelinie. Vi har naturligvis et bredt udvalg af alle de klassiske souvenirs som nøgleringe, køleskabsmagneter, glasbrikker, oplukkere og shotglas. Derudover har vi også et stort udvalg af dansk design gaver fra brands som Kay Bojesen, Normann Copenhagen og mange flere populære danske brands. Hos Copenhagen Souvenirs gør vi det muligt for dig at være sikker på, at du ikke kommer tomhændet hjem fra din ferie.

Du kan altså også købe produkter fra Kay Bojesen, Hoptimist, Normann Copenhagen og en lang række andre dansk design gaver hos Copenhagen Souvenir på Langelinie. Du kan for eksempel få den originale Kay Bojesen garder med flag, som i den grad symboliserer Danmark. Du kan også købe den populære Kay Bojesen abe til dig selv eller som en dansk design gave til en, du holder af.

Du kan tage til vores Copenhagen Souvenir butik på Langelinie fra indre by med bus 26 til Langeliniekaj. Kommer du til gengæld fra Operaen, kan du nemt tage en havnebus over på den anden side af havnen. Havnebus 991 og 992 sejler med få minutters mellemrum.

Billede kommer snarest.