Copenhagen Souvenir Østergade 11 - tæt på Kongens Nytorv

På Østergade 11 kan du finde en af vores 8 Copenhagen Souvenir butikker. Den lille souvenirbutik ligger i “den dyre ende” af Strøget, hvor du også kan shoppe alle de verdenskendte designerbrands. Denne souvenirbutik ligger lige ved siden af Kongens Nytorv, Det Kongelige Teater og Charlottenborg Slot. Her kan du også se det smukke og omtalte hotel, D’angleterre, og I kan få fantastiske kulinariske oplevelser på en af de mange restauranter i charmerende Nyhavn.

Uanset om du kommer fra skønne Nyhavn og skal en tur ned ad Strøget, eller du er på vej i modsat retning, er det altså oplagt at besøge vores souvenirbutik på Østergade 11.

I vores Copenhagen Souvenir butik på Strøget kan I finde alverdens danske souvenirs. I kan naturligvis købe den obligatoriske Den Lille Havfrue souvenir, en Holger Danske figur og en lang række andre souvenirs fra Danmark. Vi har alle de klassiske souvenirs som køleskabsmagneter, nøgleringe, glasbrikker, shotglas og selvfølgelig også det klassiske tulipanglas.

Hos Copenhagen Souvenir på Østergade 11 kan du også købe produkter fra Kay Bojesen, Hoptimist, Normann Copenhagen og en lang række andre dansk design gaver. Køb for eksempel en Kay Bojesen garder med det danske flag. Den klassiske Kay Bojesen garder udstråler i den grad dansk design og kvalitet. Du kan også købe den populære Kay Bojesen abe til dig selv eller som en dansk design gave til en, du holder af.

Du kan nemt komme til vores Copenhagen Souvenir butik på Østergade 11 med metroen til Kongens Nytorv st. Der kører også hyppigt busser til Kongens Nytorv. Du kan for eksempel tage bus 1A, der har rute i centrum af København.

Souvenir butik stroeget oestergade 11