Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Ved at bekræfte handelsbetingelserne på hjemmesiden, giver du også Copenhagen Souvenir ApS samtykke til, at gemme dine oplysninger i henhold til Privatlivspolitikken.
Læs Privatlivspolitikken her.

Information om webshoppen

Copenhagen Souvenir & Gifts ApS
Østergade 11
DK-1100 København K

CVR.nr.: 31499267

Telefonnr.: +45 33 36 27 43
Email: info@copenhagensouvenir.com

(Etableret 2008)

Betaling

Copenhagen Souvenir modtager betaling med følgende kort:

  • Visa/Visa Dankort
  • MasterCard/EuroCard
  • American Express
  • Diner's Club
  • JCB

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Copenhagen Souvenir krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Priser

Alle priser er angivet i DKK og EUR - og er inkl. moms. Vi tager forbehold for eventuelle fejl i priser og informationer.

Levering

Vi benytter PostNord til vore forsendelser.

Leveringstid

  • Danmark: Op til 5 hverdage
    BEMÆRK! Hvis du ønsker, at posten skal stille pakken et angivet sted, hvis du ikke er hjemme, så kan dette kun lade sig gøre, hvis du er tilmeldt PostNords Modtagerflexordning (PostNords regler af hensyn til ansvar for pakken) - læs mere her >
  • Europa: Afhænger af modtagerlandets services
  • Øvrige udland: Afhænger af modtagerlandets services

Leveringsomkostninger

Danmark

DKK 69,-

Alle lande uden for Danmark

DKK 200,- (for 0-4 stk. varer)
DKK 250,- (for 5-9 stk. varer)
DKK 350,- (for 10-14 stk. varer)
DKK 500,- (for 15+ stk. varer)

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; 

a) har modtaget din vare 

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis 

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele 

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på Email: info@copenhagensouvenir.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, samt angive dit ordrenummer.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. 

Returnering 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer der er undtaget fortrydelsesretten

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis; 

- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret. 

 

- du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware. 

 

Varens stand ifm returnering

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion eller via bankoverførsel, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

 

Copenhagen Souvenir & Gifts ApS
Østergade 11
DK-1100 København K

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og mod forudgående aftale aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Hvad skal jeg sende med tilbage? 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Copenhagen Souvenir yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Copenhagen Souvenir indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Copenhagen Souvenir returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

 

Copenhagen Souvenir
Østergade 11
DK-1100 København K
Email: info@copenhagensouvenir.com

 

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Når du handler på www.copenhagensouvenir.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

 

Vi gør opmærksom på at varen kan afvige i mindre omfang fra produktbilledet på webshoppen.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt, samt vedlægge kopi af ordrebekræftelse. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Copenhagen Souvenir har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik) 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 

 

Navn 

Adresse 

Telefonnummer 

E-mail adresse 

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Copenhagen Souvenirs & Gifts ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Direktøren og de ansvarlige for e-handel hos Copenhagen Souvenirs & Gifts ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til www.copenhagensouvenir.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

 

Som registreret hos Copenhagen Souvenirs & Gifts ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Copenhagen Souvenirs & Gifts ApS via e-mail info@copenhagensouvenir.com.

Klagemuligheder

Såfremt der er noget, du ikke er tilfreds med, når du handler med Copenhagen Souvenir, så vil vi naturligvis altid gerne have besked fra dig om dette, så vi kan prøve at finde en løsning sammen.

Juridisk så skal vi også oplyse om, hvilke klagemuligheder du i øvrigt har:

 

Forbrugerklagenævn:
Konkurrence- og forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, tlf. 47715000, kfst@kfst.dk
 
Det europæiske klagesystem ODR kan ses her >