Souvenir - World of Memories, Amagertorv 31 (Strøget)

I hjertet af København finder du Amagertorv. Amagertorv strækker sig fra Højbro Plads til Vimmelskaftet og udgør en central del af den obligatoriske seværdighed, Strøget. Her på Amagertorv finder du blandt andet Storkespringvandet, som også er et af Københavns store turistattraktioner med en skøn historie. På Amagertorv kan du opleve det eksklusive stormagasin Illum og en masse omkringliggende caféer og restauranter, der ligger i toppen af listen over populære spisesteder i København. Her på Amagertorv finder du også en af vores 8 souvenirbutikker.

Hos Copenhagen Souvenir er det vigtigt for os, at vi er til stede, hvor vores kunder har brug for os. Vores 8 souvenirbutikker er derfor strategisk og centralt beliggende rundt omkring i København, sådan at dine ønskede souvenirs er til rådighed ved de bedste øjeblikke på turen. Hos Copenhagen Souvenir har vi samlet et bredt sortiment af klassiske souvenirs og dansk design gaver.

Uanset om din souvenir skal minde dig om din tur, eller om den skal bruges til gave til en, der venter på dig derhjemme, sørger vi for, at du ikke kommer tomhændet hjem. Vi har selvfølgelig en lang række af de klassiske souvenirs som shotglas, ølbrikker, nøgleringe og den obligatoriske Danmark T-shirt. Derudover har vi også et bredt sortiment af dansk design gaver fra anerkendte danske brands som Kay Bojesen, Normann Copenhagen og mange flere.

Du kan nemt komme til vores souvenirbutik på Amagertorv 31 ved eksempelvis at tage metroen til Kongens Nytorv eller Nørreport st. Herfra tager det ca. 10 minutter at gå ned af Købmagergade, som også er værd at se. Der kører også hyppigt busser til Christiansborg, der ligger lige ved siden af. Du kan for eksempel tage bus 9A, der har rute i centrum af København.

Souvenir - World of Memories, Amagertorv 31, Stroeget